Pas på miljøet ved at købe secondhand tøj

Det er ikke nogen hemmelighed at produktion af tøj, kræver mange resurser. Og det går udover miljøet. Vores mentalitet er med årene gået hen og blevet at vi køber og smider ud, men hvorfor? Når man kan gøre andre glade, og få nogle af de penge tilbage som man har brugt på tøjet ved at sælge det videre til andre igennem os. Når der bliver produceret 1 kilo tøj bliver der udledt omkring 15 kilo CO2. Det vil sige hvis du sælger 1 kilo af dit barns aflagte tøj, så vil du kunne sparer miljøet for 15 kilo CO2, og på den måde kan vi hjælpe hinanden med at gøre fremtiden bedre for vores børn.

Brugt børnetøj har mange fordele frem for nyt tøj hver gang, du kan endda få det samme som i de sædvanlige kædebutikker. Genbrug giver dig mulighed for at skabe en individuel og unik stil, der passer til dit barns personlighed. Til forskel fra de nye varer fra kædebutikker, som bliver produceret i mange eksemplarer og sælges over hele landet, er genbrug ofte one-of-a-kind. I får altså mulighed for at skille jer ud fra mængden i et helt anderledes outfit end det normale, og hvem vil ikke gerne skille sig ud fra mængden nu til dags.

 

Se vores udvalg af bæredygtigt babytøj og børnetøj her.

 

At købe genbrug er en skattejagt hver gang, lige så snart du hopper ind på vores webshop, der er fuld af farverige regnfrakker, flyverdragter og T-shirts i alle afskygninger. Det er aldrig det samme tøj du kan fine på shoppen, du vil altid kunne finde noget nyt der ikke var der i går. Vores udvalg er aldrig sæsondomineret, det vil sige du sagtens kan finde vintertøj på vores webshop om sommeren. Du bliver altså ikke påduttet en bestemt stil, men har alle muligheder for at vælge de farver og former, du syntes vil passe godt til dit barn. Dine fund bliver til personlige jagttrofæer, som viser andre, hvor god en skattejæger du er.

 

Der er rigtig mange penge at spare ved at shoppe secondhand børnetøj. Selvom du for det meste kan finde brugt børnetøj, vil det også kunne lade sig gøre at du kan finde noget børnetøj som slet ikke er blevet brugt endnu. Alt tøj hos os er blevet vasket inden det bliver sendt, så du kan være sikker på at få et flot og velduftende stykke tøj. Vi anbefaler dog altid vores kunder at vaske det inden brug, da dit barn kan have nogle allergier som sælger ikke har taget i betragtning ved vaskning. Vores kvalitet kan ofte måle sig med nyt tøj, men prisen er meget lavere.

 

Se vores udvalg af brugt babytøj og brugt børnetøj her.