Hvad er design?

Design er at udforme eller at aftegne. Hvordan præsenteres et produkt eller hvordan symboliseres et logo – så det passer til virksomheden. Digitalt design åbner op for mange muligheder til at designe dit næste projekt – det kan være en hjemmeside, reklame eller design af logo . Hvad ønsker du designet, skal fortælle læseren og hvordan gives det bedste blikfang?

Dit næste design

Få hjælp til dit næste design for at præsentere din virksomhed eller andet på bedste vis. Et gennemført designet logo kan være med til at udtrykke din virksomhed og præsentation ved første blikfang. Vi lever i dag i et medialiseret samfund, hvor vi hver dag scroller forbi diverse reklamer og lignende. Derfor er det vigtigt, at skille sig ud fra mængden og hurtigt give læseren en fornemmelse af hvad der præsenteres eller reklameres for. Få hjælp til dit næste design.

 • Personlighedsbranding
 • Digital design
 • Emballage design
 • Kampagne
 • Logo
 • Web design

Bliv din egen designer

Hvem er du og hvilken person man er udtrykkes gerne gennem påklædning, indretning eller logo. Moden i dag er svær at sætte label på i og med at moden i dag, består af mange stilarter og sammensætninger. Derfor er det muligt at udforme et personligt design, sammensat ud fra hvem du er. Din indretning af hjemmet kan afspejle, hvem du er, ud fra hvordan du har valgt at designe din bolig. Alt design er med til at udtrykke og give et indre billede af hvad der præsenteres.

Alt er design?

Naturen er en af de kategorier som falder uden for at være designet. Og så alligevel ikke har vi været med til at udforme vores natur, så den passer ind med vores behov. Men den fredet del af naturen er fyldt med smukke områder designet af naturen selv. Hvor du end kigger hen, er noget designet af nogen for at gøre indtryk, brugbart eller præsentere sig selv på bedste vis.

Professionel designer

En professionel designer har kompetencer indenfor farver, grafiske udtryk, medier, kommunikationsdesign og sammensætninger som helhed. Ved at have kommunikationsdesign i rygsækken kan man udover et veludformet design ramme målgruppen gennem reklamen, logoet, eller websidens kommunikation. Hvordan taler logoet, reklamen eller websiden til læserens tekstforståelse og fortolkning. Hvad kan man blive designer indenfor?

 • Beklædnings designer
 • Grafisk designer
 • Webdesigner
 • Møbeldesigner
 • Teknisk designer

En designeruddannelse tager tre år, hvor der her til kan tages en toårig kandidat son overbygning.

Design og medier

I og med at medierne er en stor del af vores fleste hverdag er det blevet eftertragtet at præsentere sig selv gennem et velovervejet design, hvor alt fra farvevalg, placering, tekst og billeder er gennemtænkt og valgt ud for bedste præsentation.